Nelly Furtado lanceert nieuw album in 2012

Geschreven door op 8 mei 2012 om 10:03
Nelly Furtado - Fotograaf Roy Stephens - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor alle Nelly Furtado fans. De zangeres is weer helemaal terug met een nieuw album. Na een pauze van drie jaar lanceert ze volgende maand ‘The Spirit Indestructible‘.

Nelly Furtado lanceert nieuw album

The Spirit Indestructible wordt mogelijk het nieuwe succes album van de zangeres. In 2006 bracht Furtado haar laatste album ‘Loose’ uit wat aansloeg bij het grote publiek.

Daarna nam de populariteit van de zangeres steeds verder af. Zo probeerde ze een andere kant op te gaan door een Spaanse plaat uit te brengen. Deze heeft echter alleen in Zuid-Amerika successen geboekt.

Volgens de producers was het album een hele bevalling. Drie jaar lang stoeide de zangeres met verschillende producers, enorme hoeveelheden liedjes en de titel voor het nieuwe album. “Als je er zo lang over doet om een nieuw album uit te brengen, dan moet je er zeker van zijn dat je je best gedaan hebt”, aldus de zangeres tegenover BBC.

 

Overzicht van Nelly Furtado Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nelly Furtado Nieuws