Ex-Sugababe klaagt band aan wegens naam

Geschreven door op 1 maart 2010 om 22:12
Sugababes - Foto: Mandy Coombes - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Ex-Sugababe Keisha is van plan haar oude bandmaatjes voor de rechter te slepen. De zangeres, wil niet dat de huidige drie leden de naam blijven gebruiken.

Keisha eist dat Heidi Range, Amelle Berrabah en Jade Ewen, de huidige Sugababes, een andere naam verzinnen. Doen ze dat niet, dan wil Keisha een forse som geld zien. Volgens de Britse krant Daily Mail kan Buchanan miljoenen ponden opstrijken. De 25-jarige Keisha werd in september gedwongen de Sugababes te verlaten. Ze was het laatste oorspronkelijke lid

De band brak in 2000 door met ‘Overload’. Toen maakten naast Keisha ook Mutya Buena en Siobhan Donaghy deel uit van de meidenband. Siobhan werd als eerste vervangen, in 2001 nam Heidi haar plaats in. Vier jaar later maakte Mutya plaats voor Amelle.

Als Keisha gelijk krijgt, zou dat het einde van de Sugababes kunnen betekenen, voorspelt een ingewijde in de muziekindustrie. “De Sugababes is een van de meest succesvolle meidenbands ooit. Als ze hun naam moeten veranderen, is dat een complete ramp.”

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · The Sugababes Nieuws