Extra live dierenshow Freek Vonk in de Heineken Music Hall

Geschreven door op 14 oktober 2016 om 12:29
Freek Vonk - Credits: Sleutelstad (Wikimedia Commons)

Freek Vonk komt voor nog een extra show naar de Heineken Music Hall! Er werden al vijf shows aangekondigd voor 28 t/m 30 december. Op 30 december is er nu nog een toegevoegd om 13:30!

Freek Vonk dierenshow

De extra dierenshow van de bekende bioloog vindt plaat om 13:30 op vrijdag 30 december. Eerder dit jaar werden er al vijf liveshows aangekondigd voor 28 t/m 30 december.

Freek Vonk tickets

Tickets voor de ‘Van Dino tot Dolfijn’-shows zijn o.a. verkrijgbaar via de site van dr. Vonk. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Super Freek

De 33-jarige dierenliefhebber is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Zo werkt de populaire bioloog naast zijn onderzoek bij het Leidense museum Naturalis aan zijn eigen quiz: De Super Freek Show. Net als in zijn tv-programma’s leert dr. Vonk in zijn liveshows zijn publiek op fascinerende wijze over alles wat met het dierenrijk te maken heeft door bijzondere verhalen te vertellen over de meest uiteenlopende diersoorten. Dit alles doet hij op een zeer toegankelijke manier; een bezoek aan zijn ‘Van Dino tot Dolfijn’-voorstellingen is dan ook een ideaal gezinsuitje!

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.