Avenged Sevenfold brengt ‘The Stage World Tour’ naar Strijp-S

Geschreven door op 5 februari 2018 om 10:09
Avenged Sevenfold - Foto A7X Italia Gallery (Flickr, public domain)

Avenged Sevenfold komt terug naar Nederland! De populaire metalband reist aankomende zomer naar Eindhoven voor een show op Strijp-S.

Avenged Sevenfold naar Strijp-S

Goed nieuws voor fans van Avenged Sevenfold! De Amerikaanse metalband brengt haar The Stage World Tour terug naar Nederland! De band rond frontman M. Shadows was in februari 2017 nog in de Amsterdamse Ziggo Dome te vinden en aankomende zomer is het Eindhovense Strijp-S aan de beurt. De rockers betreden het Brabantse podium op dinsdag 12 juni.

Concertkaarten

Tickets voor het openluchtconcert zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘The Stage’

De show van A7X is onderdeel van haar The Stage World Tour, ter promotie van het in 2016 verschenen album ‘The Stage’. M. Shadows en co. brachten in december 2017 nog een speciale heruitgave van de plaat uit: ‘The Stage Ltd. Deluxe Edition’.

De band heeft haar laatste plaat aangevuld met maar liefst zeven nieuwe studio opnames, waaronder covers van o.a. The Rolling Stones, Pink Floyd en The Beach Boys.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.