The Gaslight Anthem-frontman Brian Fallon voor optreden naar Nederland

Geschreven door op 25 juni 2018 om 10:44
Brian Fallon - Fotocredits: Anssi Koskinen - Wikimedia (CC BY 2.0)

Brian Fallon komt weer naar Nederland! De muzikant, die vooral bekend is als frontman en songschrijver van The Gaslight Anthem, geeft begin volgend jaar een solo-optreden in De Meervaart.

Brian Fallon naar Nederland

Heb je het optreden van Brian Fallon afgelopen maart gemist of heb je de zanger en zijn band misschien gezien op Pinkpop 2018 en smaakte het naar meer? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De frontman van The Gaslight Anthem komt volgend jaar terug naar ons land. Op maandag 11 februari 2019 treedt de muzikant, die groot van is van Bruce Springsteen, op in Theater De Meervaart in Amsterdam.

Het optreden is onderdeel van zijn ‘Songs From the Hymnal Tour‘. Het is een solo akoestische tour waarbij Fallon alleen met zijn gitaar de zalen intrekt zonder begeleidingsband.

Concertkaarten

Tickets voor An Evening With Brian Fallon zijn onder andere via de site van Ticketmaster verkrijgbaar. De kaartverkoop start vrijdag 29 juni 2018 om 10.00 uur.


Bron: Twitter, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.