Linkin Park voor concert naar Amsterdam

Geschreven door op 8 juli 2014 om 11:50
Mike Shinoda (Linkin Park) - Foto: Norrel Blair (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Linkin Park komt naar Nederland voor een concert in Amsterdam. De Amerikaanse Rockband staat op vrijdag 7 november in de Ziggo Dome. Het concert maakt deel uit van de Hunting Party Tour.

The Hunting Party

Linkin Park bracht onlangs een zesde studioalbum uit: The Hunting Party.
Aan dit album hebben onder andere Tom Morell (Rage Against The Machine), Daron Malakian(System of a Down) en Paige Hamilton (Helmet) meegewerkt.
De Tour van de Amerikaanse rockband staat in het teken van dit nieuwe album.

 

Linkin Park Concert

Het is inmiddels 2 jaar geleden dat Linkin Park een optreden gaf in Nederland. Sindsdien heeft de band 2 albums uitgebracht. De band heeft dus weer voldoende nieuw materiaal voor het concert. Het concert van van de populaire rockband wordt voorafgegaan door een optreden van de Amerikaanse metalcoreband Of Mice & Men.

linkin park tickets

Linkin Park

park is al jaren een van de populairste rockbands uit de Verenigde Staten. De band brak door met het debuutalbum ‘Hybrid Theory’. Bekende hits van dit album zijn ‘In The End’ en ‘Numb/Encore’. Linkin Park staat bekend om nummers met verrassende combinaties van Emo Rock, Rap en Elektronische muziek.

 

Linkin Park tickets

Tickets voor Linkin Park gaan op vrijdag 11 juli 2014 in de voorverkoop op de website van Ticketservice. De voorverkoop begint om 10:00 uur. Tickets kosten tussen de € 49,- en € 57,- per stuk.

uitverkocht?

Heb je de voorverkoop gemist, of is het concert uitverkocht? Er zijn meestal nog wel kaarten te krijgen via secundaire verkooppunten. Tickets bij een secundair verkooppunt kunnen soms duurder zijn van bij het reguliere verkooppunt. Wil je het concert van absoluut niet missen? Kijk dan hier voor Tickets.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Linkin Park Nieuws · Nieuws