Jimmy Carr met zijn funny business ook naar Rotterdam

Geschreven door op 7 juli 2016 om 10:37

In mei was de komiek Jimmy Carr al te zien in verschillende zalen, en in oktober is hij nog een keer te zien! Naast de twee eerder aangekondigde shows is hij ook in Rotterdam!

Jimmy Carr voorstelling

Het is altijd funny business met Jimmy Carr. Zijn scherpe grappen waren al in mei te horen, en ook in oktober is de Brit te zien in Nederland! Op woensdag 9 oktober is de komiek in de Nieuwe Luxor in Rotterdam!

Jimmy Carr kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster en de website van het theater. De voorverkoop start op zaterdag 9 juli om 10:00.

Carr in Nederland, part 2

In mei was de koning van de zwarte humor ook al te zien in Nederlandse zalen, en in oktober is hij, naast de nieuw aangekondigde show, ook in Utrecht en Eindhoven te zien. Meer kans dus om de briljante komiek te zien!

De welbespraakte komiek mag in Britse shows dan wel heel vriendelijk zijn, op het podium is hij dat absoluut niet. Hij zoekt de grenzen van het smaakvolle op, en komt met harde grappen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Pistorius? Prima. Malaysian Airlines? Eitje! Carr is zo fout dat het grappig is!

Wil je een voorproefje van zijn show? Check Netflix!

 

YouTube player

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.