Crystal Castles voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 6 juli 2016 om 16:10
Crystal Castles (Ethan Kath) - Foto: Redheadwalking | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Crystal Castles komt naar Nederland! Op 22 oktober geeft het Canadese electronic duo een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Crystal Castles Ethan Kath - Foto: Redheadwalking | Flickr

Ethan Kath – Foto: Redheadwalking | Flickr

Crystal Castles concert

Crystal Castles is back met een nieuwe zangeres en een nieuw album! Vanaf september gaan Ethan Kath en Edith Frances op wereldtour en op zaterdag 22 oktober geven de twee een show in Melkweg The Max in Amsterdam. Het evenement is onderdeel van het Amsterdam Dance Event. De zaal gaat om 19:00 uur open.

Crystal Castles tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 8 juli om 10:00 uur. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Concrete

Het begon in 2003 met Ethan Kath en Alice Glass maar in 2014 stapte de zangeres uit de band. Het leek erop dat er geen nieuwe Crystal Castles muziek meer zou komen maar met de nieuwe zangeres Edith werd het tegendeel bewezen. In april 2015 brachten ze het nummer ‘Frail’ uit en in juli 2015 de single ‘Deicide’. Deze nummers staan op het nieuwe album dat binnenkort wordt uitgebracht. Hieronder de nieuwe muziekvideo voor ‘Concrete‘ dat gisteren, 5 juli, is uitgekomen.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·