Waylon gaat samenwerken met Lionel Richie

Geschreven door op 4 september 2012 om 11:00
Waylon - Foto: Jan Willem (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Waylon is hard op weg om ook internationaal naam te maken. Hij heeft namelijk een duet opgenomen met superster Lionel Richie. Dat meldde Albert Verlinde vanmorgen op Q-Music.

Waylon maakte in Nederland al flink naam met hits als ‘Wicked Ways’, ‘Happy Song’ en ‘The Escapist’. Nu lijkt het er op dat hij zijn pijlen heeft gericht op de internationale markt. Het duet met Lionel Richie zal hem in ieder geval daar goed bij helpen.

Het duet tussen Waylon en Lionel Richie zal waarschijnlijk voor het eerst te horen zijn op 6  Oktober. Dan treedt Lionel Richie namelijk op in de Ziggo Dome in Amsterdam en zal er een gastoptreden zijn van Waylon. Voor dat concert zijn ook nog tickets te koop. De goedkoopste tickets voor dat concert zijn hier te vinden.

Het is overigens niet de eerste keer dat Lionel Richie een duet aangaat met een Nederlander. In 2008 maakte hij samen Trijntje Oosterhuis de single ‘Face in the Crowd’. Deze behaalde destijds de 9e positie in de top 40.

Lionel Richie & Trijntje Oosterhuis – Face in the Crowd

YouTube player

Overzicht Lionel Richie Nieuws
Overzicht Waylon Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lionel Richie Nieuws · Nieuws · Waylon Nieuws