Josh Homme biedt excuses aan voor schoppen fotograaf tijdens show

Geschreven door op 11 december 2017 om 12:15
Queens of the Stone Age - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Josh Homme heeft middels een emotionele video zijn excuses aangeboden voor een incident tijdens een Queens of the Stone Age-show in LA.

Josh Homme biedt excuses aan voor schoppen fotograaf

Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme heeft zijn excuses aangeboden voor het schoppen van een fotograaf. Dit deed de zanger en gitarist middels een statement op het Twitter-account van de Amerikaanse rockband. Daarnaast deelde Homme een emotionele video, waarin hij nogmaals zijn excuses aanbood en verdere tekst en uitleg gaf.

Spoedeisende hulp

Het incident vond plaats tijdens een kerstshow van QOTSA in LA, op 9 december. Homme, die volgens getuigen in een dronken bui was, schopte een camera uit de handen van een fotograaf genaamd Chelsea Lauren. De camera raakte Lauren in het gezicht, waarna ze op de spoedeisende hulp belandde. De fotograaf deelde later een video van het incident op Instagram.

De Amerikaanse fotograaf deelde tevens de foto’s van het moment dat Homme haar trapte, plus een foto van een bloedende Homme die zichzelf naar verluidt in zijn gezicht had gesneden met een mes.

“Ik was een totale lul”

Josh Homme plaatste een dag later een statement op het Twitter-account van Queens of the Stone Age, waarin hij zijn excuses aanbood. De frontman gaf aan dat hij het per ongeluk deed. De zanger ging naar eigen zeggen zo op in zijn performance, dat hij besloot om verschillende lampen om te trappen. Hierbij had hij niet door dat hij de fotograaf schopte.

De rocker deelde ongeveer acht uur later een video op de Twitterpagina van zijn band, waarin hij nogmaals zijn excuses aanbood. Homme zegt in deze video geen reden of excuses te hebben voor zijn gedrag:

“Ik was een totale lul. Het spijt me enorm en ik hoop dat het goed met je gaat. Ik heb veel fouten gemaakt in mijn leven en gisteravond was er zeker één.”

 

Bron: NME, Twitter, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.