UB40 en Madness aankomende zomer samen naar Eindhoven

Geschreven door op 7 maart 2018 om 11:52
Madness - Foto livepict.com (Wikimedia)

UB40 en Madness komen naar Nederland! Op 10 augustus staan de legendarische bands met een veelbelovende show op Strijp-S in Eindhoven.

UB40 en Madness

Fantastisch nieuws voor de fans van UB40 en/of Madness. Aankomende zomer dient zich de kans voor om beide bands te bezoeken. Op 10 augustus komen zij samen met een show naar de Strijp-S in Eindhoven.

Kaartverkoop

Kaarten voor het veelbelovende optreden zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

UB40

De reggae- en popgroep UB40 staat aankomende zomer in Nederland. De band uit Birmingham werd in 1978 opgericht en scoorde wereldhits met onder meer Red Red Wine, I Got You Babe en Kingston TownOndanks het internationale succes, zorgden ruzies en spanningen tussen de leden onderling voor problemen.

In 2008 verlieten frontman Ali Campbell en toetsenist Mickey Virtue de band, maar het originele UB40 bleef bestaan. Later zei ook percussionist Astro de band vaarwel. Duncan, de broer van Ali, nam als nieuwe frontman de zang voor zijn hoede. Deze formatie komt nu dus naar Eindhoven.

Madness ‘One Step Beyond’

Hits als ‘Baggy Trousers’, ‘Embarassment’ en natuurlijk ‘One Step Beyond’; wie kent de band Madness niet? De uit Londen afkomstige artiesten scoorden voornamelijk in de jaren tachtig enkele wereldwijde megahits. In 2016 verscheen het laatste album van de band, met de naam ‘Can’t Touch Us Now’.

Bron: Ticketmaster.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·