Lacuna Coil voor een exclusieve show naar Tilburg

Geschreven door op 31 mei 2016 om 12:15

De Italiaanse band Lacuna Coil komt deze herfst naar Nederland! Op 22 oktober geven de rock/metalmuzikanten een concert in Tilburg.

Lacuna Coil concert

Lacuna Coil komt naar Nederland! Op zaterdag 22 oktober geven ze een exclusief Nederlands concert concert in 013 in Tilburg.

Lacuna Coil tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 3 juni om 11:00 uur. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de site van Ticketmaster.

Rock/metalband

De Italianen begonnen als een gothic metalband maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle rock- en metalband onder leiding van frontman Andrea Ferro en frontvrouw Cristina Scabbia. In 2012 hebben ze met ‘Dark Adreline‘ Best Album 2012 gewonnen op het Female Metal Voices Festival.

Op 27 mei heeft de groep het nieuwe album ‘Delirium’ uitgebracht dat nog harder gaat dan hun voormalige werk. Het is alweer 10 jaar geleden dat de muzikanten een eigen concert hebben gegeven in 013. Op 22 oktober is het dus hoog tijd om hun nieuwe sound live te horen! Hieronder een voorproefje van wat je kan verwachten.

Bron: 0]13

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...