Lee Fields viert vijftigjarig jubileum in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 1 oktober 2018 om 16:47
Lee Fields & The Expressions - Foto Abby Gillardi (Flickr) (CC BY 2.0)

Een 50-jarig jubileum moet natuurlijk groot gevierd worden. Lee Fields viert dit in april 2019 in TivoliVredenburg Utrecht.

Lee Fields naar TivoliVredenburg

In 1969 kwam de eerste single ‘Bewildered‘ van Lee Fields uit. Vijftig jaar later is de soulzanger nog steeds actief in de muziekwereld en dat moet gevierd worden. Om deze reden komt de zanger in 2019 naar verschillende podia in Europa, waaronder ook Utrecht. Op donderdag 25 april 2019 is Lee Fields & The Expressions te zien op het podium van Pandora in TivoliVredenburg.

Kaartverkoop

Kaarten gaan op woensdag 3 oktober 2018 om 11:00 uur in de verkoop via de site van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Lee Fields

De soulzanger draait sinds eind jaren ’60 mee in de soul-scene. De artiest wordt veel vergeleken met de legendarische James Brown en draagt daarom de bijnaam ‘Little JB’.

Na een aantal grote hits te hebben gescoord in de jaren 70, werd de Amerikaan zo’n tien jaar geleden herontdekt door het Truth & Soul-label. In 2009 bracht Lee samen met de Expressions hun eerste gezamenlijke album ‘My World‘ uit. Op het laatste album ‘Special Night‘, dat uitkwam in 2016 , wordt de soul uit de jaren ’70 weerspiegeld.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.