Moet popidool Justin Bieber de amerikaanse gevangenis in?

Geschreven door op 20 oktober 2011 om 13:05
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Er is een kans dat justin bieber naar de gevangenis gaat. De popidool heeft vanaf jongs af aan de wet al overtreden zonder het zelf te weten.

Wetgeving Amerika slecht voor Justin Bieber

Fans verschijnen nu al met spandoeken waarop te lezen is ‘Free Bieber’. Dit komt allemaal door een wetsvoorstel dat bij het Amerikaanse congres is ingediend. In deze wet staat dat Amerikanen die met copyright beschermde materialen het internet op gaan en hier commercieel aan verdienen flink gestraft kunnen worden. Arme Justin is juist op deze manier doorgebroken. Toen nog niemand hem kende zette hij filmpjes op YouTube waarin hij nummers van andere artiesten zong. Dat hij hier commercieel beter van is geworden is wel duidelijk.

Alle voorwaarden zijn dus aanwezig om Bieber te veroordelen. Gelukkig voor de zanger heeft hij trouwe fans die hem steunen door dik en dun. De ‘Beliebers’ zullen er alles aan doen om hun held niet veroordeeld te krijgen. Fans van Bieber kunnen opFreebieber.org een petitie tekenen om Justin te steunen.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws