Moody Blues-zanger Justin Hayward in 2019 naar Musis Arnhem

Geschreven door op 13 juni 2019 om 15:18
Justin Hayward (Cropped) - Fotocredits: Weatherman90 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Justin Hayward komt terug naar Nederland! De zanger, vooral bekend als frontman en gitarist van de legendarische band Moody Blues, treedt in september 2019 op in Arnhem.

Justin Hayward naar Musis

Moody Blues-zanger Justin Hayward brengt zijn solotournee naar Nederland! Op vrijdag 20 september 2019 brengt de tweeënzeventigjarige muzikant zowel nummers van zijn iconische band als solomateriaal ten gehore. De show vindt plaats in de Muzenzaal van Musis Arnhem en maakt deel uit van een Europese tournee. In 2018 bracht Hayward ook een bezoek aan Nederland, voor maar liefst vier optredens in onder meer Eindhoven en Groningen.

Ticketverkoop

Concertkaarten gaan op vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van Musis en Luxor Live. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Moody Blues

Het grote publiek kent Hayward als zanger, gitarist en componist van Moody Blues, voorheen bekend als The Moody Blues. De iconische band is verantwoordelijk voor megahits als ‘Nights In White Satin’ en ‘Question’. Daarnaast brengt de Britse singer-songwriter ook solomateriaal uit en werkt hij geregeld samen met artiesten als Mike Batt en Yes-toetsenist Rick Wakeman. In 2013 verscheen het meest recente album van de muzikant, ‘Spirits Of The Western Sky’.

Beluister hieronder de grootste hit van Hayward:

YouTube player

 

Bronnen: Luxor Live, Musis, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.