Black Eyed Peas-Fergie krijgt eigen parfum

Geschreven door op 23 april 2010 om 19:36
Black Eyed Peas - Foto: Craig O'Neal - Wikimedia Commons

Naast het succes met de Black Eyed Peas en haar eigen solo- en acteercarrière heeft Fergie de tijd gevonden om haar imperium nog verder uit te breiden. De ‘Glamorous’ zangeres gaat in samenwerking met het merk Avon haar eigen parfum op de markt brengen.

Over de naam van haar nieuwe geur is ze erg duidelijk: “Ik wilde het niet ‘Dutchess’, ‘Glamorous’ of ‘Fergalicious’ noemen want dat heb ik allemaal achter me liggen” zegt Fergie.

“Het moest niet schattig klinken maar sterk en kracht geven. Iets dat zegt dat ik een onafhankelijke vrouw ben” aldus de ‘Clumsy’ zangeres. Uiteindelijk is ze met de naam ‘Outspoken’ gekomen wat volgens Fergie “jouw eigen persoonlijkheid laat stralen”.

Andere zangeressen die een eigen geur in de winkel hebben liggen zijn onder andere Britney Spears, Christina Aguilera, Beyoncé, Jennifer Lopez en Kylie Minogue. Of ze ook allemaal écht lekker ruiken, daarover zijn de meningen verdeeld.

Bron: Tmf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Black Eyed Peas Nieuws · Fergie Nieuws · Nieuws