Kensington en Merol melden zich bij crisissite voor artiesten

Geschreven door op 1 april 2020 om 11:51
Merol op Appelpop 2019 - Foto: Nonja de Roo (Artiesten Nieuws)

De coronacrisis heeft ook impact op de inkomsten van Nederlandse artiesten. Artiesten als Merol, Kensington, Sandra van Nieuwland en Donnie hebben zich daarom op een speciale crisissite aangemeld.

Financiële domper

Veel muzikanten kampen momenteel met een financiële tegenvaller omdat optreden voor hen de belangrijkste inkomstenbron is. Nu alle evenementen vanwege de coronamaatregelen tot 1 juni 2020 zijn verboden, is dat voor velen een enorme financiële tegenvaller.

Crisiswebsite voor artiesten

Verschillende Nederlandse artiesten en bands hebben zich daarom aangemeld op de crisissite ‘Pleasedontstopthemusic.nl’, welke onlangs werd opgericht door een aantal artiestenmanagers. Via de website kunnen artiesten zichzelf in de schijnwerpers zetten. Bezoekers worden vervolgens naar muziek, webshops en streamingplatforms geleid, in de hoop dat de verkoop van merchandise en muziek het gebrek aan inkomsten compenseert.

Tim Knol, The Kik, Merol, Sandra van Nieuwland, De Jeugd van Tegenwoordig, Donnie, New Cool Collective en Kensington hebben zich al aangemeld.

 

Bron: AD, Pleasedontstopthemusic.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Kensington Nieuws · Merol Nieuws · Nieuws