Zayn Malik stopte met One Direction om ‘echte muziek’ te maken

Geschreven door op 30 juli 2015 om 12:23
One Direction - foto: Fiona McKinlay - (Wikimedia Commons)

Zayn Malik zegt dat hij is gestopt met de boyband One Direction omdat hij ‘echte muziek’ wil maken. De zanger heeft een contract getekend bij RCA Records.

Het voormalig One Direction lid heeft aangekondigd dat hij een nieuw platencontract heeft getekend bij RCA Records. De platenmaatschappij gaat hem helpen bij zijn solo carrière.

Zayn Malik verliet de boyband One Direction in maart. De reden voor zijn vertrek was zijn wens om een normale 22-jarige te zijn. Malik had behoefte aan meer tijd voor zichzelf en een leven uit de schijnwerpers.

 

Wilde Zayn Malik altijd al solo gaan?

Maar, nu heeft hij ineens aangegeven dat hij eigenlijk altijd al voor een solo carrière wilde gaan. Dit heeft hij nu gedaan door te tekenen bij dezelfde maatschappij als Foo Fighters, A$AP Rocky and Miley Cyrus.

De zanger schreef op Twitter “Ik denk dat ik nooit goed heb uitgelegd waarom ik wegging bij 1D. Dit was voor mij het moment om te laten zien wie ik werkelijk ben. #realmusic #REALME!”.

Zie hieronder zijn tweets.

 

 

 

One Direction heeft Zayne niet nodig

De aankondiging van het vertrek van Zayn Malik uit One Direction viel bij veel fans enorm zwaar. Gelukkig kunnen de boys het prima zonder Zayn redden. Tijdens de concerten worden de stukken die normaal gesproken door Malik worden gezongen, nu door een ander lid gezonden. Liam Payne heeft bijvoorbeeld alle hoge noten overgenomen. En dat doet hij perfect!

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.