The Killers met nieuw album naar Ziggo Dome

Geschreven door op 11 februari 2020 om 10:18
The Killers - Foto: Raph_PH (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

The Killers komen naar Nederland! De uit Las Vegas afkomstige band reist in de zomer van 2020 naar Amsterdam voor een concert in de Ziggo Dome.

The Killers naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van The Killers! De Amerikaanse rockers komen binnenkort met hun zesde studioalbum ‘Imploding The Mirage’ en brengen deze aankomende zomer naar de Ziggo Dome. Brandon Flowers en co. staan op maandag 6 juli 2020 op het Amsterdamse podium, in het kader van hun ‘Imploding The Mirage Tour’. De band was al twee maal eerder in de Ziggo Dome te vinden, in 2013 en 2018.

Concertkaarten

Tickets voor The Killers gaan op vrijdag 14 februari 2020 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Imploding The Mirage’

De populaire band kondigde eind 2019 zijn zesde studioalbum aan, getiteld ‘Imploding The Mirage’. De plaat, die nog altijd geen exacte releasedatum heeft, wordt de opvolger van album ‘Wonderful Wonderful’. De rockers deelden de afgelopen maanden al een aantal teasers op social media, waaronder een lijst met mogelijke songtitels.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.