Mos Def viert 20 jaar ‘Black On Both Sides’ in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 18 oktober 2019 om 15:27
Mos Def - Foto: Wikimedia Commons

Goed nieuws voor fans van Mos Def! Begin 2020 staat de Amerikaanse rapper in de Amsterdamse Paradiso voor de twintigste verjaardag van zijn debuutalbum ‘Black On Both Sides’.

Mos Def naar Paradiso

Yasiin Bey, beter bekend als Mos Def, is een ware hiphoplegende. De Amerikaanse rapper bracht in 1999 zijn eerste soloalbum ‘Black On Both Sides’ uit en is sindsdien niet meer weg te denken uit de hiphop wereld. Op donderdag 16 januari 2020 staat de New Yorkse artiest in de Amsterdamse Paradiso om te vieren dat zijn debuutalbum twintig jaar bestaan. De zaal opent om 19:00 uur, waarna het jubileumfeest om 20:30 uur start.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf dinsdag 22 oktober 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Black On Both Sides’

Def’s eerste wapenfeit als soloartiest was ‘Black On Both Sides’. Op het album staan zeventien nummers die onder andere samenwerkingen met Q-Trip, Vinia Mojica, Talib Kweli en Busta Rhymes bevatten. De inmiddels iconische plaat was toentertijd ook al een groots succes. Onder andere Pitchfork gaf het album een score van 8.7/10.

 

Bron: Paradiso, Pitchfork

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.