Michael Bublé maakt eerste optreden na ziekte zoon bekend

Geschreven door op 14 november 2017 om 13:41
Michael Bublé - Foto: Dallas Bittle | commons.wikimedia.org

Michael Bublé heeft zijn eerste optreden na de ziekte van zoon Noah bekend gemaakt.  In juli 2018 is de Canadese jazzzanger één van de grote namen van het festival ‘British Summer Time’. 

Michael Bublé naar British Summer Time

Op vrijdag 13 juli is het de beurt aan Michael Bublé om de festivalgangers van ‘British Summer Time’ te vermaken. Hij treedt dan weer voor het eerst op na de ziekte van zijn zoontje.

Het muziekfestival wordt sinds 2013 gehouden in het bekende Londen Hyde Park. Het festival is een jaarlijkse traditie en bevat iedere dag een headliner met enkele support acts. Eerder werd ook al bekend dat Roger Waters en Bruno Mars op andere dagen de headliners zijn.

Diagnose zoon Noah

In november 2016 maakten de zanger en zijn vrouw bekend dat hun zoon Noah was getroffen door leverkanker. Noah werd vervolgens behandeld in Amerika en het koppel maakte bekend dat ze sabbatical zouden nemen. Dit hield in dat de Canadese zanger alle shows cancelde om meer tijd besteden aan zijn gezin te kunnen besteden.

Uiteindelijk kwam de schoonzus van Michael Bublé met het nieuws naar buiten dat Noah de strijd zou hebben gewonnen. Eerder dit jaar zou de zoon van Bublé zelfs zijn vierde verjaardag hebben gevierd met een groot Spider-Manfeest.

 

 

Bron: NU.nl, Enews

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Michael Bublé Nieuws · Nieuws