Shawn Mendes geeft optreden op 538Live XXL

Geschreven door op 29 juni 2016 om 17:36
Shawn Mendes, Shawn Mendes uitverkocht - Foto: Disney ABC Television Group - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Shawn Mendes komt dit jaar weer naar Nederland! Op 17 september geeft de Canadese zanger een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Shawn Mendes - Foto: Disney | ABC Television Group | Flickr

Shawn Mendes – Foto: Disney | ABC Television Group | Flickr

Shawn Mendes op 538Live XXL

Shawn Mendes komt naar Nederland! Dat maakte Edwin Evers op 29 juni bekend in zijn ochtendshow. De popartiest treedt op tijdens 538Live XXL, de grootste live radioshow.

Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 september in de Ziggo Dome. De deuren gaan om 18:30 uur open en het programma begint om 19:00 uur. Je kan tot 22:00 uur naar binnen. Om 23:00 uur eindigt de show.

Eerder werd bekendgemaakt dat Miss Montreal, Ali B en Maan op komen treden. Binnenkort worden er meer grote artiesten aangekondigd.

538Live XXL tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets voor dit event zijn onder andere verkrijgbaar op de website van 538Live XXL. Op zondag 17 april gaf de Canadese zanger een concert in Paradiso in Amsterdam. Deze show was helemaal uitverkocht. Als je hem hebt gemist, is het een goed idee om naar dit evenement te gaan. Vorig jaar was het evenement ook uitverkocht dus wacht niet te lang met het bemachtigen van je tickets!

‘Handwritten’

Momenteel staat Shawn op vele Top 40 lijsten met zijn hit ‘Treat You Better’. Daarvoor haalde hij de top ook met monsterhit ‘Stitches’ en ‘I Know What You Did Last Summer’ met Camila Cabello van Fifth Harmony. Deze hits staan op het album ‘Handwritten’.

YouTube player

Bron: 538

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.