Kelly Clarkson lanceert nieuwe single ‘Piece By Piece’

Geschreven door op 1 maart 2016 om 12:08
Kelly Clarkson - Fotocredits: vagueonthehow (Wikimedia CC BY 2.0)

Zangeres Kelly Clarkson ontroerde afgelopen week miljoenen mensen tijdens een optreden bij American Idol met een nieuwe versie van het liedje Piece By Piece. Diezelfde nieuwe versie is sinds vandaag overal verkrijgbaar.

Nieuwe hit Kelly Clarkson

In Nederland is het alweer even geleden dat Kelly een hit scoorde. In Amerika daarentegen weet de zangeres vaak nog wel de nodige successen te behalen, hoewel de verkoop van haar huidige album Piece By Piece tegenviel. Afgelopen week trad de inmiddels hoogzwangere Kelly op tijdens het tv programma waaraan ze al haar succes te danken heeft: American Idol. Een prachtige piano versie van titeltrack Piece By Piece (een liedje dat gaat over Clarkson’s vader die er niet voor haar was tijdens haar jeugd) ontroerde niet alleen het publiek in de zaal maar ook Kelly zelf en jurylid Keith Urban, die afgelopen december zijn eigen vader verloor.

De overweldigende reacties op het optreden  hebben de zangeres doen besluiten om de nieuwe versie op te nemen in de studio en deze is vanaf nu overal verkrijgbaar onder de titel Piece By Piece (Idol Version).

 

Bron: Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.