Don’t Let Daddy Know in Ziggo Dome uitverkocht

Geschreven door op 1 maart 2016 om 12:08
Don’t Let Daddy Know - Beeld: Screenshot: YouTube

Het Don’t Let Daddy Know festival in de Ziggo Dome is uitverkocht. Het festival vindt dit jaar plaats op 5 maart.

Don’t Let Daddy Know uitverkocht

Het Don’t Let Daddy Know festival in de Ziggo Dome is uitverkocht! Tickets voor het festival waren al enige tijd in de verkoop.

De early bird tickets raakten vorig jaar al snel uitverkocht, maar nu zijn ook de reguliere tickets niet meer beschikbaar. Ga jij naar het festival aanstaande zaterdag?

Steve Angello

De headliner van het festival, wat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 5 maart, is Steve Angello. Hij is vooral bekend als voormalig lid van de Swedish House Mafia. De Zweedse dj heeft samengewerkt onder andere samengewerkt met David Guetta. Ook zijn Blasterjaxx, Dannic, Don Diablo, R3hab, Sem Vox en Sunnery James aanwezig op het festival in de Ziggo Dome.

Nederlands festival

DLDK is een groot internationaal dance-event van Nederlandse oorsprong. Het festival heeft onder andere clubavonden en podia gehad op Ibiza, Mysteryland en Creamfields, maar ook hun eigen feesten in Antwerpen, Manchester, Hong Kong en meer.

 

Bron: DLDK, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.