“In 2010 was ik nummer één dj, maar de ongelukkigste persoon op aarde”

Geschreven door op 10 september 2019 om 15:10
Ziggo Dome Tomorrowland, Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Dj Armin van Buuren vertelt in een openhartig interview bij Jinek over de schaduwkant van geld, optredens en faam. “Ik wilde gewoon elke fan pleasen”.

Armin van Buuren onzeker

De 42-jarige top dj Armin van Buuren praat aan tafel bij Jinek over de keerzijde van bekend zijn. “Op een onbewaakt moment na een optreden ververs je je tijdlijn op Twitter, en dan is er één iemand die gewoon helemaal losgaat en het helemaal niks vond en dan ben ik gewoon de hele avond weg.” aldus van Buuren. De invloed van sociale media in combinatie met gezonde onzekerheid maakte van de nummer één dj in 2010 de ongelukkigste man op aarde. “Ik wilde gewoon elke fan pleasen”. Door deze instelling merkte de producer dat hij op een gegeven moment meer nummers aan het maken was voor bepaalde kritische fans, dan voor zijn plezier.

Bespreekbaarheid mentale gezondheid

De artiest ziet een mentor rol voor zichzelf weggelegd. Zo zou hij graag een keer in gesprek gaan met vakgenoten over de drukke werkschema’s en constante druk. “Iedereen doet stoer tegen elkaar, maar dan hoor je toch dat de één bij een coach loopt en de ander bij een psycholoog.”

Nieuw album ‘Balance’

Vorige week kondigde de artiest aan dat er nieuwe muziek aankomt. De gloednieuwe plaat heet ‘Balance’ en komt op 25 oktober uit. Over het producen zegt de geboren Leidenaar het volgende. “Ik denk dat ik nu meer voldoening haal uit het hele maak proces.”.

 

Bron: Jinek

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Armin van Buuren Nieuws · Artiesten · Fun Content · Nieuws · Roddels