Michael Jackson had plannen voor Kinderziekenhuis

Geschreven door op 6 oktober 2011 om 11:09
Michael Jackson – Fotocredits: Zoran Veselinovic – Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Michael Jackson had mooie plannen met de opbrengst van zijn comeback concerten. De King of Pop wilde met het geld dat zijn comeback concerten gingen opbrengen een kinderziekenhuis oprichten. 

Michael Jackson wil ziekenhuis bouwen

Dit blijkt uit de geluidsopnames van een gesprek tussen Michael en zijn lijfarts Conrad Murray. Ook deze band werd afgespeeld in het proces tegen Murray.

Je hoort Michael Jackson filosoferen over het grootse kinderziekenhuis ter wereld. Hij vertelt: “Kinderen zijn ziek omdat ze depressief zijn. Ik wil het Michael Jackson Children’s Hospital opzetten met een bioscoop, theater en speelkamer. Dit moet de kinderen helpen van hun depressiviteit af te komen.”

Verder zegt hij over de comback concerten die hij zou gaan geven: “Elvis en The Beatles deden het niet. Wij doen het wel! We moeten fenomenaal zijn en ik wil dat mensen het fantastisch vinden en zeggen ‘dit heb ik mijn hele leven nog nooit gezien’.”

Vorige week dinsdag begon de rechtszaak tegen de lijfarts van Michael. Lijfarts Conrad Murray zou schuldig zijn aan de dood van de King of Pop door hem een overdosis propofol toegediend te hebben.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Michael Jackson Nieuws · Nieuws