MUST Red Carpet event in de Laurenskerk

Geschreven door op 9 december 2014 om 17:22
Logo Artiesten Nieuws - Wit Vierkant (ArtiestenNieuws)

Na de feestdagen in december hoeft je meest glamorous outfit niet meteen weer terug in de kast. Want op vrijdag 30 januari 2015 vindt het MUST Red Carpet event plaats in Rotterdam.

De Laurenskerk is op deze avond hét dancewalhalla van fashion goeroe Fred van Leer. Iedereen is VIP en voor de dresscode geldt Dress to impress. De Fashion Police staat langs de rode loper om voor MUST TV de meest fashionable geklede dame of heer te spotten, deze wint een geheel verzorgde trip voor twee personen naar Milaan. Je best doen voor een unieke look is dus absoluut een MUST.

Zoals je van MUST gewend bent wordt het een avond met top entertainment en de beste DJ’s.

Fred van Leer ziet er hoogstpersoonlijk op toe dat alle gasten hun fifteen minutes of fame beleven. In de stijl van iconen van het witte doek zal de rode loper het decor zijn van glitter & glamour en taferelen die zich normaal in Hollywood afspelen. De line-up bestaat uit Illfort Grantz, grande dame Maria Helena, Franky Rizardo, Benny Rodrigues en hosted by MC Lex Empress. Gegarandeerd een knallende avond dus.

MUST Red Carpet event – Dress to Express

MUST staat erom bekend veel aandacht te besteden aan details. De aankleding, de danseressen, de champagnebar en gasten vormen altijd een eenheid. MUST Red Carpet event vraagt nog eens om een beetje extra aandacht voor de outfit.

Voor de dames geldt gala of second best cocktail, voor de heren smoking of your best suit. De mooiste look wordt gekroond door style koning Fred van Leer en mag de MUST Best Dressed Award in ontvangst nemen. Dat is nog niet alles, want als best geklede ontvang je ook nog eens een citytrip naar modehoofdstad Milaan.

Tickets Red Carpet Event

Tickets voor Red Carpet Event zijn gisteren in de voorverkoop gegaan. Je kunt je tickets bestellen via de ticketshops op de website van MUST (www.must.cc), via de ticketshop op Facebook (www.facebook.com/MUSTfeesten) en via de ticketshop op de (gratis) app van MUST. Kaarten kosten € 45,- p.p..

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
MUST Red Carpet Nieuws