Youp van ’t Hek onwel tijdens optreden

Geschreven door op 2 november 2019 om 12:21
Youp van 't Hek - Fotocredits: Vera de Kok - Bron: Wikimedia Commons(CC BY-SA 3.0)

Youp van ’t Hek is afgelopen vrijdag 1 november 2019 onwel geworden tijdens een optreden. De cabaretier kwam plots moeilijk uit zijn woorden.

UPDATE 4-11: Youp van ’t Hek keert woensdag weer terug in het Oude Luxor Theater. De cabaretier werd op vrijdag 1 november onwel op het podium. Inmiddels gaat het weer goed met de 65-jarige Van ’t Hek en is hij uit het ziekenhuis ontslagen. Youp haalt zijn gemiste voorstellingen op 5 en 6 januari 2020 in.

Youp van ’t Hek onwel

Tijdens een optreden op 1 november 2019 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam kwam Van ’t Hek moeilijk uit zijn woorden en reikte hij al snel naar een glas water. Youp werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens Youp’s management is de voormalig columnist aanspreekbaar en gaat het naar eigen zeggen beter. Het Oude Luxor laat nog weten wat er gebeurt met de andere shows van Van ’t Hek. Het optreden van zaterdag is in ieder geval afgelast.

De in Naarden geboren komiek heeft al een aantal jaar last van zijn gezondheid. In december 2015 onderging de cabaretier een zware hartoperatie nadat hij een aantal keren onwel was geworden.

 

Bron: RTLBoulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cabaret en Comedy · Nieuws · Youp van 't Hek Nieuws