Usher Tickets Verkoop van Start voor Ziggo Dome en Sportpaleis!

Geschreven door op 21 september 2012 om 8:45
Usher - Fotocredits: MarcoFromHouston (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Vanochtend om 10 uur is de Usher tickets verkoop van start gegaan voor zijn concerten op 18 januari 2013 in de Ziggo Dome en de 24e in Sportpaleis! Gisteren was de presale, vandaag startte de echte kaartverkoop.

Omdat er gisteren al een presale was, zijn er minder tickets beschikbaar in de normale kaartverkoop voor Usher. Van 9 tot 15.00uur hebben fans gisteren via Live Nation Facebook kaartjes kunnen bemachtigen. Nu kun je via Usher tickets.

Begin volgend jaar begint de 7-time Grammy Award winnaar Usher aan zijn Euphoria tour 2013. Hij heeft op zijn 7e album verrassende stappen gemaakt op muzikaal gebied. Met name de mix tussen electro dance beats en het typische R&B, hiphop Usher geluid. We zijn dus erg benieuwd naar zijn nieuwe concert tour!

Ook Antwerpen Sportpaleis ging vandaag in de verkoop bij Live Nation! Al om 9 uur startte de kaartverkoop voor zijn concert op 24 januari 2013. Voor de kaartverkoop moet je bij Usher Tickets Belgie.

Als voorproefje bekijk je hier de Victoria Secret Usher show: (aanrader)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Usher Nieuws