Lowlands 2012 Uitverkocht! Hoe kom ik nu aan tickets?

Geschreven door op 6 februari 2012 om 10:42
Ticketmaster, Lowlands - Foto Lowlove.nl (rechtenvrij, zie: http://www.lowlove.nl/2014/dagverslag/lowlands-2014-in-beeld/)

We hadden het al kunnen weten, want ook dit jaar is Lowlands weer in een recordtijd uitverkocht. In een kleine 2 uur waren alle 55.000 kaarten voor het festival verkocht, vooralsnog hebben vele liefhebbers achter het net gevist. Jij ook?

Het festival vestigt hiermee alweer een record: ook al is de prijs van de tickets met 20 euro omhoog gegaan, het festival verkocht even snel uit als afgelopen jaar. Vorige week kwam de organisatie nog met de eerste namen.

Mocht jij nou de voorverkoop hebben gemist of het is jou niet gelukt? Wees dan alert voor de valse kaarten die in omloop zijn!
Om er zeker van te zijn dat jij echte kaarten koopt, is het advies te zoeken naar Lowlands Tickets via deze website, hiermee garandeer je tenminste dat jouw gekochte kaarten echt zijn.

Succes met tickets scoren, hier dan tenslotte nog een leuke sfeerimpressie van vorig jaar:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Lowlands Nieuws · Nieuws