Andrea Bocelli in 2020 met album ‘Sì’ naar Ziggo Dome

Geschreven door op 19 maart 2019 om 10:30
Andrea Bocelli - Foto: Souran5 - (Bron: Flickr) (CC BY-SA 2.0)

In maart 2020 komt Andrea Bocelli weer naar Nederland! Het concert in de Amsterdamse Ziggo Dome staat in het teken van zijn nieuwe album ‘Sì’.

UPDATE 22-3: De kaartverkoop voor de show van Andrea Bocelli in de Ziggo Dome gaat als een speer. Daarom heeft de iconische zanger een tweede show in Amsterdam aangekondigd! Bocelli betreedt ook op zondag 29 maart 2020 het podium van de concertzaal.

Andrea Bocelli naar Ziggo Dome

Op zaterdag 28 maart 2020 komt Andrea Bocelli naar Nederland! De bestverkopende soloartiest van de klassieke muziek geeft deze avond een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam. Het optreden staat in het teken van zijn nieuwe album ‘‘, dat in oktober 2018 uitkwam. Ook zingt de zanger zijn grootste hits en geliefde aria’s van de operawereld. De show maakt deel uit van een tournee, waarbij de artiest wordt begeleid door een 70-koppig symfonisch orkest en een 60-koppig koor.

Kaartverkoop

Kaarten zijn vanaf vrijdagochtend 22 maart 2019 om 11:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Andrea Bocelli

De Italiaanse zanger wordt gezien als één van de grootste tenoren van zijn generatie. In oktober 2018 bracht hij voor het eerst in veertien jaar een album met nieuwe muziek uit. Op ‘‘ zingt Bocelli over liefde, familie, geloof en hoop. Naast dat Andrea bekend staat om zijn klassieke muziek, zingt hij ook populaire nummers. Zo deed hij in 2018 een duet met Ed Sheeran op Ed’s track ‘Perfect’.

Beluister hier het duet:

 

Bron: Ziggo Dome, Mojo, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.