Slipknot neemt afscheid van percussionist Chris Fehn

Geschreven door op 19 maart 2019 om 9:56
Chris Fehn (Slipknot) - Foto Morten Jensen (Flickr, CC BY-2.0)

Slipknot heeft afscheid genomen van Chris Fehn. De rockers laten op hun website weten dat de percussionist geen deel meer uitmaakt van de band.

Slipknot bevestigt vertrek Chris Fehn

Percussionist Chris Fehn heeft Slipknot verlaten. Dit deelt de band middels een statement op zijn website. Geruchten over onrust binnen de groep en een mogelijk vertrek van de percussionist zongen al langer rond. Het Amerikaanse medium ‘The Blast’ onthulde onlangs nog dat Fehn zijn bandleden voor de rechter zou willen slepen vanwege een betalingsgeschil.

De band is duidelijk niet blij met de beschuldigingen en laat op zijn website weten dat Fehn niet langer bij de band zit:

“Slipknot’s focus is on making album #6, and our upcoming shows around the world, our best ever. Chris knows why he is no longer a part of Slipknot. We are disappointed that he chose to point fingers and manufacture claims, rather than doing what was necessary to continue to be a part of Slipknot. We would have preferred he not take the path that he has, but evolution in all things is a necessary part of this life.”

Nieuw album

De hectische gebeurtenissen binnen de band komen op een ongunstig tijdstip. De rockers zijn momenteel druk bezig met hun aankomende nieuwe album, dat op vrijdag 9 augustus verschijnt. Daarnaast begint de band in juni al aan een Europese tour. Een show in Nederland staat niet op het programma, wel reizen de muzikanten langs België voor een show op metalfestival Graspop.

 

Bron: Website Slipknot

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Slipknot Nieuws