“Van Halen in 2019 terug in originele line-up”

Geschreven door op 27 december 2018 om 11:05
Eddie Van Halen - Credits: Laurence Faure via Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Rockband Van Halen zou volgens geruchten weer gaan touren in zijn originele line-up! Het gerucht werd de wereld in geholpen door de Amerikaanse radio persoonlijkheid Eddie Trunk.

UPDATE: Helaas, de geruchten over een reünie van de originele Van Halen line-up kunnen terug de ijskast in!

“Van Halen terug in originele line-up”

Er doen momenteel sterke geruchten de ronde over een reünie van de originele Van Halen line-up. Zanger David Lee Roth, sinds 2007 weer terug bij de band, hintte onlangs in een interview met Vultures al voorzichtig naar een grote show in 2019. De populaire Amerikaanse radio dj Eddie Trunk doet hier nu een schepje bovenop.

Trunk zou van ‘bronnen uit de muziekindustrie’ gehoord hebben dat de band volgend jaar gaat touren, in de originele line-up. Dit zou betekenen dat bassist Michael Anthony terugkeert bij de band van broers Eddie en Alex van Halen. Anthony verliet de band in 2006, waarna Eddie’s zoon Wolfgang van Halen zijn plek overnam.

“Niet bevestigde geruchten”

Eddie Trunk benadrukt echter wel expliciet dat het slechts om geruchten gaat: “Ik twijfel of ik het er überhaupt over moet hebben omdat er elk jaar wel een gerucht over een Van Halen-aankondiging rondgaat en meestal gebeurt er niets. Maar ik begin gerommel te horen, meer dan gewoonlijk.”

Trunk baseert zich op een betrouwbare, anonieme bron uit de muziekindustrie: “De geruchten die van betrouwbare bronnen komen, niet bevestigde geruchten, melden dat de band in 2019 in zijn originele line-up gaat touren. Dat betekent dat Michael (Anthony) terugkeert.”

Volgens Trunks bronnen zou de band volgend jaar aan een nieuwe stadiontour beginnen. Bevatten deze geruchten een kern van waarheid? Dat blijft afwachten!

YouTube player

 

Bron: Loudwire, Vultures

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Van Halen Nieuws