Dit zijn de kersthits van het jaar 2018

Geschreven door op 26 december 2018 om 12:00
Mariah Carey, The Christmas Show, kerstnummers, Kersthits 2018 - Publiek Domein CC0 License

‘All I Want For Christmas Is You’, ‘Driving Home For Christmas’… Alle kerstklassiekers kennen we inmiddels wel. Ook dit jaar zijn we een aantal kersthits rijker geworden. De redactie heeft de leukste voor jou op een rijtje gezet!

Kersthits 2018

Mariah Carey, Wham!, Michael Bublé, de kersthitjes van deze legendes kennen we inmiddels allemaal. Niet gek dus dat de meest gestreamde Christmas songs op Spotify eveneens van deze artiesten komen. Maar welke kersttracks zijn er in 2018 bijgekomen? De redactie maakte voor jou een overzicht:

5. John Legend – Waiting For Christmas

John Legend, die eigenlijk John Stephens heet, bracht eind oktober een kerstalbum uit. Op deze plaat zijn niet alleen de classics te horen, maar ook nieuwe, zelfgeschreven songs! Beluister hieronder ‘Waiting For Christmas’. 

YouTube player

4. Miley Cyrus- Santa Baby

Op donderdag 20 december liet Miley Cyrus deze versie van Santa Baby horen bij Jimmy Fallon. Het mag dan een cover zijn, maar de tekst werd door de artieste veranderd.

YouTube player

3. Merol – Kerst Met De Fam

In 2018 was er één Nederlandse artieste waar je niet om heen kon: Merol! De ‘Lekker Met De Meiden’-zangeres bracht eind dit jaar ook nog eens een kersttrack uit, die je lekker met de meiden kan beluisteren!

YouTube player

2. Tyler, The Creator – Music Inspired By Illumination & Dr. Seuss’

Deze rapper kwam in november met een kerst-EP, genaamd ‘Music Inspired By Illumination & Dr. Seuss’. Beluister hieronder de gehele EP:

YouTube player

1. Famke Louise – Alleen Door Jou ft. Ronnie Flex

2018 was het jaar van Famke Louise. In deze videoclip maakten de YouTube-ster en Ronnie Flex, na maandenlange speculaties, bekend een relatie te hebben.

YouTube player

 

Bron: Spotify, Artiesten Nieuws, Genius Lyrics

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.