AC/DC-zanger Brian Johnson terug op podium voor gastoptreden bij Muse

Geschreven door op 28 augustus 2017 om 12:35
Brian Johnson en Muse - Foto eigen creatie, origineel van Matt Becker en Danisabella (Wikimedia, Flickr)

Wat een verrassing! Voormalig AC/DC-zanger Brian Johnson keerde zondagavond terug op het podium voor een gastoptreden bij de show van Muse op het Britse Reading Festival!

Brian Johnson terug op podium voor gastoptreden bij Muse

Die zagen we niet aankomen! Brian Johnson keerde op zondag 27 augustus terug op het podium voor een verrassingsoptreden bij Muse. De Britse band stond als headliner op Reading Festival en haalde de voormalig AC/DC-zanger tegen het einde van haar set het podium op.

Samen speelden de rockers een cover van de AC/DC-klassieker ‘Back In Black’. Johnson stak zijn blijdschap over zijn terugkeer zondagavond zeker niet onder stoelen of banken. Na afloop van het verrassingsoptreden zei de zanger: “That means a lot to me!” Johnson bedankte Muse, waarna frontman Matt Bellamy in zijn armen sprong.

Bekijk nu de beelden van de bijzondere samenwerking!

Gehoorproblemen

Brian Johnson werd in mei 2016 gedwongen om AC/DC te verlaten wegens gehoorproblemen. Hij werd destijds vervangen door Guns N’ Roses-zanger Axl Rose. Johnson keerde in mei al terug op het podium voor een gastoptreden bij zanger Paul Rodgers, samen met oud-Led Zeppelin zanger Robert Plant.

Muse in Londen

Muse gaf ruim een week voor haar optreden op het Reading Festival een spectaculaire show in de Londense zaal Shepherd’s Bush Empire. De Britse rockers speelden een benefietconcert en lieten hun fans de setlist bepalen. De band deed oude tijden herleven met tracks die het al jaren niet meer gespeeld had. Artiesten Nieuws was bij de show aanwezig en schreef na afloop een live report.

Bron: BBC

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.