Geen plaats meer voor Stacey Rookhuizen en Eric van Tijn in jury X Factor

Geschreven door op 28 november 2012 om 10:12
The X Factor Logo (CC Flickr)

Talentenjacht X Factor zal volgend jaar verdergaan zonder juryleden Stacey Rookhuizen en Eric van Tijn. Ze worden vervangen door Gordon, Ali B en misschien zelfs… Candy Dulfer? 

Angela Groothuizen zal net als vorig jaar wél te zien zijn als jurylid van X Factor, maar voor haar collega’s Stacey en Eric was helaas geen plaats. Angela snapt dan ook goed dat dat niet prettig is voor hen: “Ik begrijp dat de makers soms iets anders willen, maar ik weet hoe dat voelt: niet leuk.”

Ook van Tijn zelf reageert teleurgesteld op het bericht: “Ja, het programma was blijkbaar toe aan een opfrisbeurt. Het is niet van tevoren met me besproken dat het voor mij zou ophouden. Maar omdat ik nu eenmaal door mijn werk als producer veel contacten in de muziekwereld heb, wist ik al heel lang met wie ze allemaal spraken. Toen sijpelde bij me door dat er een en ander bij X Factor zou gaan veranderen.”

De plekken in de jury worden opgevuld door Gordon, die vorig jaar ook al in de jury zat, en niemand minder dan Ali B. Die laatste gaf toe niet zomaar akkoord te zijn gegaan: “Ik zag er een beetje tegenop omdat ik moeite heb met talentenjachten. Zoveel artiesten worden zo bekend maar breken niet echt door voor langere tijd, dat is een beetje krom.” De rapper zegt daarom ook op zoek te gaan naar artiesten met een stukje ‘authenticiteit’.

Verder gaan er geruchten dat de laatste plek in de jury opgevuld zal worden door Candy Dulfer, de saxofoniste die in de jaren ’90 bekend werd met nummers als ‘Saxuality’, ‘Lily was here’ en in 2004 nog een hit scoorde met ‘Merry Christmas Baby’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ali B Nieuws · Gordon Nieuws · Nieuws · X Factor Nieuws
Menu