Roger Waters The Wall komt op 8 september 2013 naar de Amsterdam ArenA

Geschreven door op 9 november 2012 om 12:19

Roger Waters is met The Wall Live op 8 september volgend jaar te zien in Amsterdam ArenA. De reguliere kaartverkoop start zaterdag 17 november om 10.00 uur via LiveNation.
American Express kaarthouders kunnen in de pre-sale volgende week tussen maandag 17.00 uur en vrijdag 21.00 uur al kaarten bestellen.

Roger toerde in 2011 succesvol rond ter ere van de dertigste verjaardag van het invloedrijke album ‘The Wall’ Europa rond met een spectaculaire productie.
De New York Post schreef: “The best Arena show ever. Period.” Roger Waters zal werkelijk alles weer uit de kast trekken om er zeker van te zijn dat ‘The Wall’ in 2013 nog net zo relevant is als ruim 30 jaar geleden.

George Roger, geboren op 6 september 1943, uit Great Bookham bij Leatherhead (Surrey) is een Britse rockmusicus en songwriter. Waters werd bekend als lid van Pink Floyd, maar sinds midden jaren ’80 speelt hij solo.

Roger Waters – The Wall Live @ Melbourne

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Roger Waters Nieuws