Bløf tevreden met de compensatie van concert at sea

Geschreven door op 21 oktober 2011 om 14:48
BLØF - Foto CrazyPhunk (Wikimedia Commons)

Bløf is tevreden over de snelle afhandeling van de compensatie voor Concert at Sea. De compensatie was nodig door het afblazen van het concert.

Bløf blij met de compensatie

Bløf is trots over de afhandeling van de situatie die afgelopen zomer ontstond op Concert at Sea. Het jaarlijkse festival werd na één dag afgelast vanwege extreme weersomstandigheden. Veel mensen hadden een ticket gekocht waar ze dus niks aan hadden. De organisatie en Bløf (mede-organisator) beloofde deze mensen snel te compenseren.

De afgelopen maanden is de organisatie hiermee bezig geweest. Ze hebben hun woord gehouden en tienduizenden kaarten zijn terugbetaald of omgezet in vouchers voor Concert at Sea 2012. De organisatie liet weten erg trots te zijn alles relatief snel en naar tevredenheid voor iedereen afgehandeld te hebben.

15 oktober begon de exclusieve voorverkoop van Concert at Sea 2012. Hier konden de gedupeerden gebruik van maken en dit werd dan ook massaal gedaan. Morgen begint de reguliere verkoop. Bløf heeft enorm veel zin in de volgende editie en wil het graag dubbel en dwars goedmaken!

Concert at Sea vindt volgende zomer op 29 en 30 juni plaats in Zeeland. De reguliere kaartverkoop gaat zaterdag om 10:00 van start op Concert at Sea Tickets kopen bij veilige ticketmarktplaatsen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Blof Nieuws · Nieuws · Roddels