Lady Gaga brengt ‘Judas’ vier dagen eerder uit

Geschreven door op 19 april 2011 om 9:49
Lady Gaga - Fotocredits: Watch Mojo (Flickr CC BY-NC-ND 2.0)

Je hebt haar nieuwe plaat misschien al op internet gehoord. Daarom heeft Gaga ‘Judas’ 4 dagen voor de eigenlijke release uitgebracht.

Van enige ironie is wel sprake, het was namelijk Judas die Jezus verraadde en nu wordt Lady Gaga dus ook een spreekwoordelijk mes in de rug gezet. De kwaliteit van de versie die op internet stond was slecht, daarom wordt nu via iTunes ‘Judas’ officieel aangeboden. Het is te verwachten dat dit nummer binnen no-time weer overal op nummer 1 staat.

Controversie is een beetje het kenmerk van Lady Gaga geworden en ook nu weer heeft ze de aandacht weten te trekken van Katholieken die tegen haar nieuwe videoclip zijn. In de clip is zij namelijk te zien als Maria Magdelena. Woordvoerders van Lady Gaga laten weten dat het liedje niet goed begrepen wordt. “Het nummer gaat over hoe je uit je eigen onderdrukking en duisternis, je eigen Judas, weer naar het licht kunt komen. Het gaat over inspiratie en dat je nooit moet opgeven.”

Op de clip moeten we nog even wachten maar we kunnen je wel de single al laten horen. Laat in de comments weten wat je ervan denkt, goed nummer of niet?

Lady Gaga-Judas

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Lady Gaga Nieuws