Chris Brown neemt grote supportacts mee op tour

Geschreven door op 18 mei 2016 om 17:01
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Chris Brown heeft een groot voorprogramma voor zijn concerten in Amsterdam en Antwerpen! Artiesten waaronder French Montana en August Alsina zijn erbij.

Chris Brown concerten

Chris Brown komt als onderdeel van zijn ‘One Hell Of A Nite’ tour naar de lage landen! Op dinsdag 31 mei staat hij in de Lotto Arena van Antwerpen. Voor de Nederlandse fans treedt de zanger zaterdag 11 juni op in de Ziggo Dome Amsterdam.

Chris Brown supportacts

Voor het concert in Antwerpen komen de artiesten French Montana, August Alsina en Hoody Baby. In Amsterdam zijn naast deze drie artiesten ook Wizkid en Casey Veggies aanwezig tijdens het concert.

Chris Brown tickets

De kaartverkoop is inmiddels al begonnen en er is nog maar een klein aantal kaarten beschikbaar. Tickets voor het concert in de Ziggo Dome zijn onder andere beschikbaar op de website van Ticketmaster. Kaarten voor de show in Antwerpen zijn te vinden op de website van TeleTicketService.

French Montana

Volgens sommigen is French Montana een van de hotste rappers van deze tijd. Veel van zijn nummers worden dan ook hits. Geen wonder dat er een groot aantal artiesten met hem samen willen werken. Artiesten waarmee hij muziek heeft geproduceerd zijn Chris Brown, Jay-Z, Kanye West, Nas, Fat Joe, Puff Daddy, Kid Ink, Lil Wayne, Nicki Minaj, Rick Ross… Je snapt het wel.

August Alsina

Alsina is op 14-jarige leeftijd begonnen op YouTube maar is vooral bekend geworden om zijn single ‘I Luv This Sh*t’ met Trinidad James. In 2015 is zijn tweede studioalbum ‘This Thing Called Life’ uitgekomen waarop Lil Wayne en Chris Brown ook te horen zijn.

Wizkid

Nigeriaanse zanger Wizkid heeft een indrukwekkend aantal nominaties en awards. Zo heeft hij dit jaar ‘African Artist of the Year’ gewonnen. Onlangs is Drake’s hit ‘One Dance’ uitgekomen waarop zijn vocals te horen. Dit nummer is te vinden op het album ‘Views’.

Bron: Mojo, Lotto Arena

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.