Chris Brown geeft concert in Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 17 maart 2016 om 12:45
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

De Amerikaanse R&B zanger Chris Brown komt dit jaar voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam! Hij stond in 2012 voor het laatst in de Amsterdamse concertzaal.

Chris Brown concert in Ziggo Dome

Chris Brown komt tijdens zijn Europese ONE HELL OF A NITE TOUR ook met een concert naar Nederland! Het concert vindt plaats op zaterdag 11 juni in de Ziggo Dome Amsterdam.

De Amerikaanse R&B zanger stond in 2012 voor het laatst in de Amsterdamse concertzaal. Meer informatie over het tijdschema wordt later nog bekendgemaakt.

Tickets voor Chris Brown in de Ziggo Dome in Amsterdam gaan vrijdag 18 maart om 12:00 uur in de verkoop. Wees er dus snel bij! Kaarten kun je o.a. reserveren via de website van Ticketmaster.

ONE HELL OF A NITE TOUR

Zoals de titel al verraadt wil de R&B zanger één groot feest maken van zijn nieuwe tournee, waarin zowel oude als nieuwe hits aan bod komen.

Met zijn jongste album Royalty kwam hij voor de zesde keer op nummer 1 binnen in de Billboard R&B/Hip-Hop chart en voor de zevende keer in de Top 10 van de Billboard 200 hitlijst. Het was zijn meest succesvolle releaseweek sinds F.A.M.E, wat alweer uitkwam in 2011.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.