Golden Earring komt naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 17 maart 2016 om 12:30
Barry Hay (Golden Earring) - Foto Stefan Brending (Wikimedia Commons)

De Haagse rockband Golden Earring komt naar TivoliVredenburg Utrecht! De band geeft een concert in de ronda zaal. Ga jij het concert bijwonen?

Golden Earring naar TivoliVredenburg

De Haagse rockband Golden Earring lijkt er maar geen genoeg van te krijgen! De band bestaat inmiddels al ruim 54 jaar maar gooit de handdoek nog lang niet in de ring als we ze mogen geloven. De band geeft dit jaar al meerdere concerten en komt nu ook naar TivoliVredenburg in Utrecht! De Haagse rockgroep staat op woensdag 7 september in de Ronda zaal.

Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan via de website van TivoliVredenburg. Bij het concert zijn er enkel staanplaatsen beschikbaar. Een voorprogramma is momenteel nog niet bekendgemaakt.

Radar Love

De band  heeft als een van de weinige Nederlandse bands grootschalig internationaal succes gehad, vooral vanwege hun hits Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig een internationale sterrenstatus, met name in de Verenigde Staten. Golden Earring neemt een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in met meer dan dertig gouden en platina albums.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.