Nederlandse dj-producer Hardwell naar Sportpaleis Antwerpen

Geschreven door op 17 maart 2016 om 11:57
Hardwell - Foto: MIXTRIBE (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Nederlandse dj en producer Hardwell komt met zijn nieuwe wereldtour ook naar België! Het concert is de laatste show van de I AM Hardwell – United We Are Tour.

Hardwell naar Antwerpen

De Nederlandse dj en producer komt naar België! De dj geeft op vrijdag 13 mei een concert in de Antwerpse concertzaal. De show is onderdeel van zijn nieuwste wereldtour: United We Are, geïnspireerd op zijn gelijknamige album. Het concert gaat van start om 22:30 uur ’s avonds en vanaf 21:30 uur ’s avonds gaan de deuren open. Voor het concert geldt een strikte ‘zero drugs tolerance’ en de minimale leeftijd is 16 jaar, je moet je ID-kaart dus meenemen!

Tickets voor het concert gaan aanstaande zaterdag 19 maart om 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop via de website van TeleTicketService. Er zijn ook VIP-tickets te verkrijgen, waarmee je toegang krijgt tot het VIP deck en de VIP entrance.

I AM Hardwell

I AM Hardwell – United We Are is volledig geïnspireerd zijn gelijknamige artiestenalbum. Door de titel I AM Hardwell te behouden borduurt de dj voort op de huidige tour series waarmee hij eerder tientallen uitverkochte shows had in landen zoals India, Australië, Brazilië en Zuid Afrika.

Robert van de Corput

Robbert van de Corput, beter bekend onder zijn artiestennaam, is een Nederlandse dj-producer. Hij draait vooral in de dance- en house scene. In oktober 2014 werd hij voor de tweede keer uitgeroepen tot ’s werelds beste dj.

 

Bron: TeleTicketService

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.