Greta Van Fleet naast Pinkpop ook naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 26 maart 2018 om 10:29
Greta Van Fleet - Foto: Troy Larson (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Greta Van Fleet komt al snel weer terug naar Nederland! De Amerikaanse rockband staat in juni niet alleen op Pinkpop, maar geeft ook nog een eigen show in Paradiso.

Greta Van Fleet naar Paradiso Amsterdam

Goed nieuws voor fans van Greta Van Fleet! De jonge rockers waren onlangs nog in de Melkweg te vinden en keren binnenkort alweer terug naar Amsterdam! De rockband staat op woensdag 13 juni op het podium in Paradiso. Eerder werd al bekend dat de formatie, die veelvuldig vergeleken wordt met het legendarische Led Zeppelin, op 17 juni tijdens Pinkpop te bewonderen is.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via Ticketmaster.nl

 ‘Highway Tune’

De band werd in 2012 opgericht door de broers Josh, Jake en Sam Kiszka. Drummer Danny Wagner voegde zich een jaar later bij de broers. In 2017 beleefden de rockers hun grote doorbraak met tracks als ‘Highway Tune’ en ‘Safari Song’, die beiden de nummer één positie in de Amerikaanse rock-charts behaalden.

De uit Frankenmuth, Michigan afkomstige band heeft tot nu toe twee EP’s achter haar naam staan: ‘Black Smoke Rising’ en ‘From The Fires’.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.