Drake zegt opnieuw concert in Ziggo Dome af, fans zijn woest

Geschreven door op 28 maart 2017 om 12:09
Drake - Fotocredits: thecomeupshow (Wikimedia Commons)

Drake heeft op 27 maart opnieuw een concert in de Ziggo Dome afgezegd. De rapper liet zijn fans meer dan een uur wachten in de zaal, alvorens hij besloot zich ziek te melden. Fans van de ster zijn woedend.

Drake zegt opnieuw show in Ziggo Dome af

Drake heeft op 27 maart zijn show in de Amsterdamse Ziggo Dome afgezegd. Het optreden van de Canadese ster is verplaatst naar woensdag 29 maart. Het is niet de eerste keer dat een Ziggo Dome-show van de artiest verplaatst wordt. Het concert stond oorspronkelijk gepland voor 20 januari, werd verzet naar 26 januari en ging ook toen niet door.

Fans woest

Drake liet zijn fans uiteindelijk meer dan een uur wachten in de Amsterdamse concertzaal. Om 22:15 uur kreeg het publiek te horen dat de zanger ziek was en niet zou optreden. De zaal reageerde met boegeroep en gefluit.

Twitter ontploft

Ook op Twitter reageren fans van de Canadese muzikant woest. De rapper heeft absoluut geen goede beurt gemaakt bij zijn fans…

Ziek?

De reden voor de afzegging van het concert was ziekte, aldus het management van de superster. Fans twijfelen echter aan deze lezing. Zo zou Drake op de dag zelf uitgebreid in de Amsterdamse kroeg- en coffeeshop scene te vinden zijn geweest. Ook zou hij na zijn show nog gespot zijn in een café.

Wat denk jij?

Was Drake daadwerkelijk ziek of was het slechts een excuus? Laat het ons weten!

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Robin de Roode, redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Drake Nieuws · Nieuws
Menu