Paul McCartney brengt ‘Freshen Up Tour’ naar Nijmegen

Geschreven door op 25 november 2019 om 9:59
Paul McCartney - Foto: Jimmy Baikovicius (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Paul McCartney komt terug naar Nederland! De iconische Britse singer-songwriter geeft een concert in het Nijmeegse Goffertpark.

Paul McCartney naar Nederland

Paul McCartney komt naar Nederland! Op social media werd zondag al een korte teaser gedeeld met daarin de tekst “Paul McCartney returns to The Netherlands”. Op de achtergrond van de video is de Nijmeegse Waalbrug te zien, waardoor een optreden in het Goffertpark voor de hand lag. De show is inmiddels bevestigd: Paul betreedt het podium in het Nijmeegse Goffertpark op vrijdag 29 mei 2020.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 29 november in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Freshen Up Tour’

De legendarische oud-Beatle reist al sinds 2018 de wereld rond met zijn ‘Freshen Up Tour’ en kondigde eerder al aan dat hij in 2020 in het Verenigd Koninkrijk, Italië en Frankrijk optreedt. McCartney stond in 2016 voor het laatst in Nederland, als headliner op Pinkpop.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.