De Jeugd van Tegenwoordig voor concert naar HMH

Geschreven door op 3 november 2014 om 12:53

In de zomer van 2015 zal De Jeugd van Tegenwoordig weer een groot concert geven. Op donderdag 11 juni 2015 zal de rapgroep in de Heineken Music Hall staan.

Het concert in de Heineken Music Hall staat in het teken van het tienjarige bestaande van de Amsterdamse rapformatie. De show draagt dan ook de naam X – Viering van het Super Decennium. Tijdens het optreden brengt De Jeugd van Tegenwoordig de grootste hits tot nu toe ter gehore, naast de favoriete tracks uit eerdere live-shows.

Kaartverkoop De Jeugd van Tegenwoordig

De kaartverkoop van het concert van De Jeugd van Tegenwoordig in de Heineken Music Hall te Amsterdam is reeds gestart en verloopt via de website van de rapformatie. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of raakt het concert onverhoopt uitverkocht? Dan kan je je kaarten hier ook kaarten bestellen.

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig is een Nederlandse rapformatie, die in 2005 bekend werd met de hitsingle Watskeburt?!. De groep bestaat uit Willie Wartaal (Olivier Mitshel Locadia), Vieze Fur (Freddy Tratlehner) en Faberyayo (Pepijn Adriaan Lanen), met Bas Bron als vaste producer. De stijl van de groep kenmerkt zich door beats met sterke invloeden uit de elektronische muziek. Met debuutsingle Watskeburt?! kwamen zij direct op nummer één in de Nederlandse Single Top 100.

Tot op heden brachten de heren van De Jeugd van Tegenwoordig vier studioalbums uit, waarbij de nieuwere albums steeds succesvoller bleken. Hun meest recente album, “Ja, Natúúrlijk!” uit 2013, bleef steken op de tweede plaats in de Nederlandse albumlijst, twee plekken hoger dan hun derde album De Lachende Derde.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.