Soulzanger Leon Bridges brengt ‘Good Thing Tour’ naar AFAS Live

Geschreven door op 6 april 2018 om 11:40
Leon Bridges - Credits: Cal Quinn (Own work) (CC BY-SA 4.0), via Wikimedia Commons

Leon Bridges komt naar Nederland! De soulzanger staat dit najaar met complete band in de AFAS Live voor zijn ‘Good Thing Tour’. De tour staat in het teken van het nieuwe album van de artiest.  

Leon Bridges naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Leon Bridges! De  gospel- en soulzanger komt met zijn ‘Good Thing Tour’ naar Nederland. De Amerikaan staat op 1 november 2018 in de AFAS Live in Amsterdam.

Samen met een band brengt Bridges zijn jaren ’60-aanvoelende songs ten gehore. Daarnaast zal de zanger waarschijnlijk ook zijn dansmoves laten zien op het podium, Leon is namelijk een getraind choreograaf. Het belooft dus een spectaculair optreden te worden.

De soulzanger is geen vreemde in Nederland, in 2015 stond hij al in TivoliVredenburg Utrecht. Deze zomer staat Bridges ook op podium van North Sea Jazz en Down the Rabbit Hole.

Concertkaarten

Tickets voor Leon Bridges zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop gaat vrijdag 13 april om 10.00 uur van start.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.