Singer-songwriter RY X in 2018 naar Koninklijk Theater Carré

Geschreven door op 20 september 2017 om 11:33
RY X (cropped) - Fotograaf: Vincent Dolman (Persbericht Friendly Fire)

Goed nieuws: RY X komt terug naar Nederland! De Australische singer-songwriter betreedt op 27 februari het podium van Carré Amsterdam.

RY X in 2018 naar Koninklijk Theater Carré

Yes! RY X komt terug naar Nederland! De singer-songwriter staat op dinsdag 27 februari in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hier wordt de Australische muzikant ondersteund door The Amsterdam Chamber Orchestra. Dat wordt een bijzondere show dus!

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 22 september in de verkoop. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Bad Love’

In 2010 bracht Ry Cuming, zoals de singer-songwriter daadwerkelijk heet, zijn gelijknamige debuutalbum uit. In 2016 kwam de muzikant terug met zijn plaat ‘Dawn’, die voor zijn doorbraak zorgde. In Nederland is Cuming inmiddels geen onbekende meer. Zo stond stond hij in 2016 in een uitverkocht Paradiso en was hij in juni te bewonderen op Best Kept Secret.

Op 20 september verscheen zijn nieuwste single ‘Bad Love’. Ben jij benieuwd naar het nieuwe werk van RY X? Bekijk dan snel de video!

Bron: Persbericht Friendly Fire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.