Zweedse hardrockband Graveyard exclusief naar 013

Geschreven door op 17 mei 2017 om 10:24
Graveyard - Foto Blondinrikard Fröberg (Flickr) https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Hardrockband Graveyard komt aankomend najaar exclusief naar 013! Op vrijdag 13 oktober betreedt de Zweedse band het podium van de Tilburgse concertzaal.

Graveyard exclusief naar 013

Graveyard komt naar Nederland! Op vrijdag de 13e van oktober staat de Zweedse band op het podium van 013 in Tilburg voor een exclusieve Nederlandse show.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show gaan op donderdag 18 mei in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Ticketmaster 013 Tilburg

‘Innocence & Decadence’

In 2000 besloot de Zweedse hardrockband Norrsken uit elkaar te gaan. Bandleden Joakim Nilsson en Rikard Edlund vormden enkele jaren later de band Graveyard. Inmiddels staan de Zweedse rockers bekend om hun pakkende mix van hardrock, classic rock en zelfs stijlen als blues en jazz!

De heren hebben inmiddels vier studioalbums achter hun naam staan, waarvan de plaat ‘Innocence & Decadence’ de laatste is. In 2016 stond het Zweedse gezelschap nog op het podium van Pinkpop.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.